Over Hacom

twitter05

 

opts 16  Hacom bestaat uit een aantal afzonderlijke enthousiaste ondernemers die al sinds 1992 in teamverband werken aan onze producten. Van een klein bedrijf is dit uitgegroeid naar een onderneming met verschillende gekwalificeerde werknemers. Iedere werknemer heeft zijn eigen specialisme en wordt ingezet op zijn/haar vakgebied.

opts 16 Hacom werkt vanuit diverse locaties en heeft dus geen eigen kantoor. Hierdoor kan er direct worden geacteerd vanuit welke locatie dan ook en hebben wij een lage overhead. Dit vind u dus terug in onze prijsstelling.

opts 16  Hacom heeft hierin de coördinerende functie en zoekt per opdracht de juiste mensen daarvoor uit. Door deze flexibele manier van werken, bent u gegarandeerd van een product wat professioneel is opgebouwd. Dit vind u niet alleen terug in de kwaliteit en service, maar ook in de snelheid van oplevering en de kostprijs.

opts 16  Hacom voelt zich perfect bij deze methode en gezien de positieve ervaringen van onze klanten, voelen zij dit ook.

Kortom: U betaalt bij ons voor wat u werkelijk koopt en geen fratsen daarom heen!