Beveiliging

 

We horen het dagelijks dat PC's besmet zijn geraakt met virussen die verspreid worden door kwaadwillende. Ook worden PC's gehackt door Trojan Horses of Phishingmails. U als gebruiker merkt dit meestal pas te laat en het veroorzaakt veel schade en ongemak.

Op het gebied van beveiligingssoftware is er veel te koop. Jarenlang voerde Norton en McAfee de boventoon. Inmiddels zijn er nieuwe spelers op de markt die v.w.b. prestatie en veiligheid aan de top staan en alleen maar doen wat ze moeten doen en dat is het beschermen van uw kostbare PC/Data.

BITDEFENDER is een zeer licht programma die uw PC goed beschermt tegen gevaren van buiten. De installatie is eenvoudig; het is een zeer lichte applicatie en het draait volledig op de achtergrond mee. Ook de updates worden ongemerkt automatisch binnengehaald.
Het voordeel van Bitdefender is dat het pakket geen poespas heeft en daarvoor hoeft u dan ook niet voor te betalen. Wij raden dit pakket voor al onze klanten aan. Meer informatie treft u op www.bitdefender.nl